Publicerat: / Ridskola & Hästar

Äntligen Medryttare Igen!

Glömde helt bort nyheterna jag skulle berätta om... Bra där.. Bloggandet går sådär just nu, jag har inte så mycket att skriva om men förhoppningsvis blir det bättre nu. Jag jobbar lite smått på en ny design också så när/om den blir klar så kanske det kommer kännas lite roligare att skriva lite.
 
Nyheterna då! Jo jag har ääääntligen hittat mig en häst! *hjular, hoppar och studsar* =D
Det var verkligen "meant to be" eller vad man ska säga med den här hästen.  Jag blev ju aningens desperat/abstinent i somras utan häst och när det var som värst, då jag verkligen trodde att jag aldrig skulle hitta en häst DÅ stöter min mamma på en barndomskompis till henne och det visar sig att hon har skaffat häst (häst nr1) och gärna vill ha lite hjälp med den. Jag blev överlycklig och väntade på att hon skulle höra av sig till mig. Tiden gick... Hon hörde inte av sig..
Sen så hörde en annan tjej av sig som hade den mest fantastiska hästen (häst nr2) och vi bestämde tid för provridning. Samma dag (!) hörde ägaren till häst nr1 av sig.. Vid det här laget var jag så säker på häst nr 2 så jag tackade nej till häst nr 1 utan att ha träffat dom ens = dumt men ja så blev det för häst nr 2 var verkligen så perfekt på papperet.
Efter provridningen kände jag dock direkt att vi inte riktigt klickade. Jag vet inte vad det var men det var inte rätt tråkigt nog..
Så jag hörde av mig till ägaren av häst nr 1 och frågade om jag fortfarande fick komma på provridning och det fick jag och med den hästen kände jag direkt att det var rätt!
 
Här är han:
  • Stanley
  • Valack
  • Varmbodig travare som det tydligen gått riktigt bra för men numera är han "bara" ridhäst"
  • 14 år
  • 160-164 nånting, inte helt säker
 
          
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Info text här ...