Publicerat: / Ridskola & Hästar

Ridskola Update

 
 
Igår var det back to the ridskola.  Jag har varit borta 5 veckor nånting så jag var lite nervös att komma tillbaka, tänk om jag har glömt hur man rider liksom!?
Men det gick ok. Jag fick rida BJ som inte alls är nån häst för mig men ridläraren sa att det såg bra ut och att han verkar gilla mina mjuka hjälper. Sånt är ju alltid kul att höra! =)
Jag märker dock att jag har dragit på mig en ful ovana att luta mig framåt. Det kommer från ridningen med G. Han kan vara lite framtung vilket gör att jag faller framåt. Jag är också ofta beredd på att han ska hoppa till för nått och av nån anledning känns det som att jag har mer kontroll om jag lutar mig lite framåt.
Nä det där måste jag träna bort!  Från och med nu ska det ridas ordentligt!  =)
 
Tyvärr så var jag tvungen att avbryta lektionen pga att mitt ben gjorde så j*vla ont...  Jag får liksom kramp på utsidan av vaden och foten blir ostabil så det går vekligen inte att rida. Skitjobbigt..
Jag tror det beror på en vridning i foten och felbelastning så jag ska försöka händra hur jag har foten när jag rider och sen träna och stärka musklerna. Förhoppningsvis blir det bättre annars måste jag nog söka experthjälp.
 
Annars så har jag funderat på att sluta på ridskolan, det känns helt enkelt inte lika kul längre. Men nu går ju hästarna på bete snart så jag ska avvakta och se hur jag känner i höst om jag vill fortsätta eller inte.
Om jag slutar så kommer jag nog ändå vara medlem så jag kan gå på nån drop-in ridning så man kan fortsätta lära sig och bli bättre.
 
 
 


Postat av: L a m i a s . s e

Sv: Men ååh tack! :D vad glad jag blir!

2014-06-08 @ 21:41:35
http://lamias.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Info text här ...