Publicerat: / Allmänt

Veckan Som Gått

"It's oh so quiet, shh, shh. It's oh so stil, shh, shh"
 
Tror låten går så iallfall??   Det har varit tyst här på bloggen ett tag så jag tänkte göra en lite update om vad som hänt den här veckan. 
 
Måndag  \
Tisdag     -------   Har ingen aning vad jag gjorde dessa dagar....? Förmodligen ingen nytta alls.
Torsdag  /
 
Onsdag  -  Första dagen hos min nya medryttarhäst!! =D   Gick jättebra! Jag red på banan och det kändes bra men oplanerat. Det blev lite hit och dit i alla gångarter men det stod några små hinder på banan som vi tog nått skutt över.
Till nästa gång ska jag ha ett välplanerat ridpass, sen hoppas jag att snön smälter snart så man kan rida ut =)
 
Fredag  -  Ridlektion. Red Mageno igen, gick super, han var inte lika studsig som sist och vi hoppade ett litet hinder utan problem =)
Sen blev jag så ledsen när ridläraren berättade att hon ska sluta........  Sen förra terminen i min gamla grupp har vi haft stora problem med att hitta en ridlärare och nu kändes det som att de verkligen hittat rätt person, jag gillar henne supermycket så ja... det känns så tråkigt att hon ska sluta..
 
Lördag -  For ut till stugan en sväng. All snö är mer eller mindre borta men det betyder också att det är översvämning överallt men det är man ju van vid nu.
Det börjar klia i fingrarna efter att få börja jobba i trädgården. Planerar en massa nu om vad som ska odlas och byggas osv  =)
 
Söndag (idag) -  Har varit på trädgårdsmässa. Kände irritationen stiga så fort man kom in där... Massa folk på liten yta, nej tack!   Sen hjälpte det väl inte att jag var på mitt "bästa" pms humör... =)
 
Sötnöt =)
 
Kan det bli sommar snart?