Publicerat: / Foto

15 januari

Jag lyckades för en gångs skull dra mig ut på en tidig fotopromenad. Eller tidig.. Klockan var kring 10. Men jag önskar jag hade gått ut tidigare när det var sånt fint ljus på himlen, nu var det nästa för ljust ute. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Publicerat: / Träning

Träning

Jag försöker bli lite mer hälsosam: äta bättre och träna mer. Men jag vill inte göra enorma förändringar eller lägga för mycket press på mig själv för då vet jag att jag kommer misslyckas direkt. 
 
Min "plan" just nu ser ut såhär.
 
Inga större konstigheter alltså. Mer grönsaker och mindre godis (under veckan) men jag förbjuder mig inte från nått.
 
Körde träningsprogramet första gången igår och j*klar vad träningsvärk jag har idag! Jag kan knappt röra mig! =D

Publicerat: / Ridskola & Hästar

Ologisk rädsla

Jag har en helt ologisk rädsla för björnar. Jag vet inte varför men jag har så länge jag kan minnas alltid varit lite nervös när jag är ute i skogen. Och det borde ju bli bättre ju mer en utsätter sig för rädslan. Jag är ju tex alltid ute och rider i skogen, i ett område där det, iallafall förra sommaren/hösten, syntes spår av ganska närgångna björnar.
 
Hos förra medryttarhästen hade de sett en björn bara på andra sidan vägen och där hade jag inte så många val än att rida i skogen. Så jag satsade på att vara högljud. Jag köpte en björnbjällra, jag pratade, sjöng och visslade. Det gör jag fortfarande. Alltid lika kul när man möter nån och där sitter jag på en häst och ylar.. =)
 
Det har tack och lov inte gjort mig helt "handikappad", jag rider ju ut i skogen ändå för jag vet att risken att stöta på en björn är otroligt liten men det hade varit så skönt om jag slapp ha det i tanken hela tiden.
 
 
Är det bara jag som är så här paranoid??
 
 
 
 
 Såhär mysigt hade vi sist i skogen.