Publicerat: / Ridskola & Hästar

Ridhus

Idag har vi gjort nått nytt nämligen ridit i ridhuset. Jag har ju ridit där inne förut men inte med Stanny så det var ju spännande.
Man får inte klaga, det är j*kligt skönt att ha tillgång till ridhus men jag tycker det är sååå tråkigt att rida inomhus! Att vara instängd och ja, jag vet inte riktigt vad det är men jag föredrar att rida ute i skogen och sen som variation ta nått pass på utebanan.
Det blev ett ganska kort pass med lite volter och skänkelvikningar. Han var duktigt, jag var kass..... Jag sitter och spänner mig hela tiden!? Jag hade ju samma problem med G, men han hade ju en liten tendens att kasta sig när han blev rädd för nått och det sitter i fortfarande. Jag väntar liksom på att Stanny ska hoppa till eller nått.  Inte bra! Måste verkligen försöka skärpa mig och lita mer på Stanny.
 
Bild från förra veckan. Nu är det bara grått, hårt och halkigt....
 


Postat av: kmstyle

vilket lyx med ridhus så nära! själv så är jag trött på alla skogspromenader det blir den här årstiden när det bara är hårt överallt, längtar till snö så det går att trava och galoppera igen!

Svar: Ja det är lyxigt, men det är många stall här omkring och ett ridhus, så när det väl är ledigt så är det många som passar på att rida. Så jag längtar också till snö så man kan rida ute igen! =)
Lisa. 29. Umeå.

2014-11-13 @ 10:08:31
http://kmstyle.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Info text här ...