Publicerat: / Allmänt

Pynt Tajm!

Idag är det första advent och jag har spenderat dagen med att ta fram lite julpynt, bytt gardiner, satt upp julstjärnor, julstakar osv.
Igår gjorde jag knäck. Det blev en halv sats för jag ville bara prova den nya termometern som jag har köpt, för i år ska jag lyckas med knäcken!!  
 
Jag har spelat julmusik hela dagen också för att försöka få igång julkänslorna och när jag tittade ut genom fönstret så snöade det faktiskt. Det var så härligt att se även om det inte var många flingor. Men nu är det lite vitt ute iallafall.
 
Vad gör ni, har ni pyntat idag?
Glad advent på er!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Publicerat: / Allmänt

Tummen Ur

 
Jag är så irriterad på mig själv just nu! Idag har jag verkligen inte fått tummen ur alls. Jag borde plugga, det har inte hänt..Jag tog till och med "ledigt" från Stanny för att jag ville koncentrera mig på det men nä..
Jag planerade att gå ut på en foto promenad men nä..  Och nu var det så j*kla fint ute, himlen var alldelens rosa och jag tog mig inte ut!!!! 
Vid den här tiden är det inte ens lönt att försöka skynda sig ut för innan man hunnit klä på sig och ta sig bort från alla hus så har det fina ljuset försvunnit. F*n också!
 
Men det ska vara sol imorgon också. Då ska jag fanimej ut i tid även om jag så måste stå och vänta i timmar!
 
En gammal kass mobil bild. Det var mycket finare idag..
 
 
 
 

Publicerat: / Quotes

Dagens