Publicerat: / Ridskola & Hästar

Häst Häst Häst

 
Ja det blev Mónika igen igår....  Vi behöver inte säga så mycket mer om det, det gick som det har gått tidigare.. Närå, det gick ganska bra, lite bättre än tidigare men jag måste lära mig att slappna av och andas! 
Men jag måste erkänna att jag saknar att rida "lätta" hästar. =P
 
Annars så är det underbart väder just nu!  Snön är nästan helt borta nu. Jag hoppas verkligen att den har smält i skogen så jag kan rida ut i veckan. Eller ja, rida ut gör jag ju jämt men jag föredrar skogen framför grusvägen.
Då ska sötnöten banne mig få jobba!  ;)
 
 
Åh så fin man kan va!  En dag ska jag försöka mig på att göra lika fina flätor som Mikaela och Michelle  =)
 
 
 
 
 

Publicerat: / Mode & Skönhet

Chop It Off!

 
Jag är så sugen på att klippa av håret! Är så less på att det alltid hamnar i en tråkig hästsvans.
MEN de gånger jag har klippt håret kort(ish) förut har jag aldrig varit riktigt nöjd. Då har det iof aldrig varit kortare än axlarna, nu hade jag tänkt aningen kortare.
Å ena sidan så är det bara hår, det växer ut igen. Å andra sidan så tar det j**vligt lång tid att låta det växa ut.. =)
 
Ska jag klippa håret eller ska jag försöka få tummen ur och göra nått med det jag har??
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Publicerat: / Ridskola & Hästar

Hej Hej Mónika

 
Red Mónika igen och jag var möööööööööör när jag kom hem igår! Alltså jag vet inte vad som hände... Jag hade verkligen ingen ork och blev snabbt trött men man kan ju inte sluta rida för det så därför hade jag ganska ont i kroppen efteråt.
 
Hon hade dragit ut vargtänderna så jag vet inte om hon kanske har vilat efter det och var extra pigg eller om det var för att hon reds med hackamore och att det kanske är svårare att få henne att lyssna utan bett (?) eller om det bara var jag som hade en dålig dag.. Jaja, det gick ju inte helt dåligt, hon gick riktigt fint emellanåt när jag skärpte till mig =)