Publicerat: / Ridskola & Hästar

3 Veckor

 
Det har gått 3 veckor nu sen jag red honom sista gången. Jag önskar jag visste då att det var sista gången, då hade vi ridit mycket längre och jag hade kramat om honom lite extra. Fast det kanske var lika bra att jag inte visste. Det hade nog varit för jobbigt att säga hejdå..
 
Idag åkte jag ut till stallet för att hämta mina grejer, sen körde jag längs grusvägen där vi brukar rida och det kändes faktiskt lite jobbigt att veta att jag, förmodligen, aldrig kommer rida där igen.
 
Jaja.. Jag f ö r s ö k e r vara positiv! =)  Det är ju faktiskt ganska kul att lära känna en ny häst, OM man nu hittar nån. Jag har några annonser och länkar till annonserna ut överallt känns det som, så jag hoppas att nån nappar. Än så länge är det tyst.
 
 
 
 
 
 
 

Publicerat: / Ridskola & Hästar

Nu Är Det Slut

 
Fan, fan, fan!   Jag visste det... Jag kände det på mig.
 
Min finaste sötnöt kommer inte tillbaka.. Som det ser ut nu kommer han förmodligen bli såld.  Jag började gråta när jag fick veta det.. Det är inte klokt hur mycket jag tycker om honom.
 
Jag kommer sakna dig.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Publicerat: / Foto

Sommarbete

 
Nu har hästarna äntligen fått sommarlov!  Jag var och fotade när de släpptes idag och var beredd på full gallopp men nej..  Först tittade de sig lite förvirrat runt som att "vadå, ska vi va här?"  och sen åkte huvudena ner i det goa gräset. Det blev inte så mycket mer action än så =D
 
Jag blev väldigt glad när de flesta av hästarna kom mot mitt håll och höll sig ganska nära så jag kunde fota. Jag blir ju aldrig nöjd men några bilder blev väl helt ok =)