Publicerat: / Allmänt

Typiskt..

 
F*n alltså!   Då har man gått och blivit sjuk...  Så det blir ingen ridning idag.. och jag som var så j*kla taggad!
Jaja.. det är inte mycket att göra åt.
 
Önskar jag hade en stor fet godipåse just nu så jag kan mysa ner mig i soffan med nån bra film.  Jag bor typ 3 meter från affärn men jag oooorkar inte gå dit.  *tycker synd om mig själv*.
 
 
 
 

Publicerat: / Ridskola & Hästar

Upp & Ner

 
Ja känslorna går verkligen upp och ner just nu på hästfronten. Förra veckan föll jag ju ner i nån sorts svacka och kände mig som världens sämsta ryttare. Efter i fredags och idag så är självförtroendet på topp igen!
 
Ridlektionen i fredags har jag ju redan skrivit om här men idag har jag som vanligt varit hos medryttarhästen. Förra veckan gick det ju... dåligt. Men idag har det gått så j*kla bra!
För det första så var det inga problem att sadla honom. Han är förmodligen lite understimulerad och det är därför han blir grinig och hugger efter en ibland men idag var han så snäll så.
För det andra så har vi för första gången travat!!  
Jag började rida honom i augusti, då var han under igångsättning efter en skada så han skulle bara skrittas. När vi väl fick börja trava lite smått så kom kylan och isen = ingen trav. Sen kom snön äntligen = mjuk underlag och vi fick börja trava. Det gick dåligt för mig, jag fick inte fram honom i trav. Men idag, ÄNTLIGEN, gick det!  Jag ställde mig upp, tog tag i hans långa man och lät han bara rulla på och det var så härligt och jag tror han tyckte det var ganska kul också =)
 
Imorrn ska jag ut igen. Längtar!
 
 
Såhär ser det ut numera när jag ska hämta honom =) 
 
 
 
 

Publicerat: / Allmänt

Ny Design

Kände att det var dags för en ny design. Inte helt 100 än. Det saknas tex fortfarande bilder till vänster.

Ser ni nått annat som ser helt tokigt ut, säg gärna till =)