Publicerat: / Mind, body & soul

Vegetarian

 
Jag har länge funderat på att äta lite mindre kött. Jag äter kött flera gånger i veckan och om jag ska vara ärlig så är det bara för att jag har så dålig fantasi. När jag inte kommer på vad jag ska äta då blir det spagetti och köttfärssås eller potatis och köttbullar osv.
 
Jag är så less på den typen av mat! Jag har ätit den i hela mitt liv känns det som.
Dags för en förändring!
 
Jag vill inte nödvändigtvis bli vegetarian men jag vill försöka få in mer vegetariska rätter, mer hälsosam mat. Jag vill äta mat som jag mår bra av och som inte känns så tunga i magen.
 
Ja, det brukar väl låta så här i slutet av varje år.. Men jag känner verkligen att det är dags för en förändring, dags för nått nytt.
 
Har ni några tips på bloggar, hemsidor med bra vegetariska recept?
 
 
Det här såg ju gott ut. Från Vegoteket.
 
 
 
 

Publicerat: / Allmänt

Drömmar

Inatt drömmde jag att jag såg en jättefin häst i vinterlandskap och vackert ljus så jag var såklart tvungen att ta ett foto. Men jag lyckades inte få igång kameran...  
Det var typ en sanndröm fast i verkligheten så är problemet att jag aldrig har med mig kameran. Igår tex när jag var på väg hem från Hööks så var det så otroligt fint ljus på himlen! Och jag blir lika galen på mig själv varje gång för att jag inte har  med mig kameran.
 
Är ni duktiga på att ta med er kameran vart ni än går? 
 

 

Publicerat: / Ridskola & Hästar

Vintrig ridtur

Idag har jag haft en helt underbar dag i stallet! Även om jag vart lite förvånad när jag kom dit och inga hästar var ute?? Men det ordnade sig snabbt.
 
Jag fick sällskap ut på en ridtur. Vi hade tänkt rida i skogen och det var så fint på vissa ställen men det var mest snötyngda träd som hängde över ridvägen och efter att ha fått ett antal grenar i ansiktet och massa snö över oss bestämde vi att vi skulle rida längs vägen istället.
Stanny var så duktigt idag! Travade på jättefint. Lyssnade bra när han blev lite för pigg. Jag hoppas det fortsätter så nu och att det inte bara var för att vi hade sällskap. Man vet ju aldrig.
 
Imorgon ska jag på Hööks! Jag måste köpa lite saker så man slipper frysa ihjäl när man rider ut. Bla en rumpvärmare och multihalsduk.