Publicerat: / Ridskola & Hästar

Slappna Av

 
De senaste gångerna har det varit helt underbart ridväder! Jag hoppas det fortsätter i veckan.
 
När jag red i veckan så hade jag fullt fokus på att bara slappna av. Jag tänkte på det hela tiden. "Slappna av, sitt tungt i sadeln, ANDAS!" =)   Och det kändes verkligen mycket bättre!  Jag kände mig inte lika osäker som jag annars kan känna.  Sen kom det en jäkla fågel som blev rädd för och hoppade åt sidan, då vart man lite spänd igen =)
 
Hittils har jag bara ridit i den bomlösa sadeln men jag vet inte om den är så bra när man travar?  Jag får så svårt att hitta balansen och stödet?  Så jag tror jag ska prova den andra sadeln i veckan, får se hur det går.
 
 
 

Publicerat: / Kolonilotten

Odlingsförberedelser

 
Nu har vi äntligen kommit igång i stugan!  Jag har kännt mig lite stressad och tyckt att vi är så sent ute, vi måste ju börja odla snart!  Men igår när jag började gräva lite i jorden och kände att det fortfarande var tjäle kvar så blev jag lite lugnare =)
Jag har iallafall tagit bort odlingslådorna, tagit bort jorden som var i dom (förutom det som var fruset..) och sen krattat till marken där så den är jämn.  Nu ska vi bara lägga ut markduk, bygga ramar, och fixa grus. Bara..  =)
 
Kassa mobilbilder tyvärr..
 
Före
 
 
Under
 
 
Efter
 

Publicerat: / Allmänt

Praktik

 
Imorgon börjar jag min tredje och sista praktik. Den här gången är "inriktningen" utvecklingsstörning/funktionsnedsättning. Jag har varit riktigt nervös eftersom att jag inte har nån erfarenhet alls av att jobba med personer med olika funktionsnedsättningar, men det ska nog gå bra :)
 
Jag kommer vara på ett serviceboende så de boende har egna lägenheter och sen finns det en personallägenhet. Det känns super!  Jag föredrar när man får vara på olika ställen, ungefär som i hemtjänsten.
 
Nu är det inte mycket kvar på den här utbildningen. Snart kan jag kalla mig själv undersköterska! =D