Publicerat: / Allmänt

Dagens

 
Just nu känns allt sådär.... Är som sagt ute på praktik just nu. Känner att det här inte är vad jag vill hålla på med efter utbildningen. Det är väl ok, då vet man det men man måste ju ändå gå klart de sista 16 dagarna. Ja jag räknar ner varje dag =)   
Det som är jobbigt är att man ständigt påminns om ens sociala svagheter och att man känner sig lite allmänt korkad då och då.
Jag har två handledare. Den ena är super! Den andra har en tendens att lägga huvudet på sned och tala till en som att man är ett barn. Jag har v ä l d i g t svårt för såna personer.
Och h/n är långrandig... Kan man säga så? =)  H/n kan få en kort enkel förklaring att bli hur lång som helst. H/n upprepar samma som men på olika sätt och med olika ord. Så h/n säger egentligen samma sak om och om igen. Och där står man och måste lyssna fast man förstått för 5 min sen......  *haha*
 
Jaja. Helt överj*vligt är det tack och lov inte, jag står ut =)    Skönt att skriva av sig lite.
 
---------------------------------------------------
 
Imorgon är det fredag!! Då slutar jag 12.  Funderar på att fara ut till G som jag inte sett på hela veckan. Man får passa på medans det är ljust.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Info text här ...