Publicerat: / Allmänt

Under Haunted Skies I See You

 
 
Next time I'll be braver
I'll be my own savior
When the thunder calls for me
Next time I'll be braver
I'll be my own savior
Standing on my own two feet
 
 
 

Publicerat: / Allmänt

Dagens

 
Just nu känns allt sådär.... Är som sagt ute på praktik just nu. Känner att det här inte är vad jag vill hålla på med efter utbildningen. Det är väl ok, då vet man det men man måste ju ändå gå klart de sista 16 dagarna. Ja jag räknar ner varje dag =)   
Det som är jobbigt är att man ständigt påminns om ens sociala svagheter och att man känner sig lite allmänt korkad då och då.
Jag har två handledare. Den ena är super! Den andra har en tendens att lägga huvudet på sned och tala till en som att man är ett barn. Jag har v ä l d i g t svårt för såna personer.
Och h/n är långrandig... Kan man säga så? =)  H/n kan få en kort enkel förklaring att bli hur lång som helst. H/n upprepar samma som men på olika sätt och med olika ord. Så h/n säger egentligen samma sak om och om igen. Och där står man och måste lyssna fast man förstått för 5 min sen......  *haha*
 
Jaja. Helt överj*vligt är det tack och lov inte, jag står ut =)    Skönt att skriva av sig lite.
 
---------------------------------------------------
 
Imorgon är det fredag!! Då slutar jag 12.  Funderar på att fara ut till G som jag inte sett på hela veckan. Man får passa på medans det är ljust.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Publicerat: / Inredning

"Mitt Drömhem"

 
 
Blev inspirerad av Lamia att visa hur mitt drömhem ser ut.
 
Mitt hem ska vara ljust, lätt och fräscht men lite mörkare inslag.
Jag avskyr att ha massa "prylar".  I mitt hem kommer det bara finnas sånt jag behöver eller inte kan leva utan. I bokhyllan kommer det bara finnas böcker jag har eller kommer att läsa. Det blir nog en liten bokhylla....
Det kommer inte vara ett hem som följer trender. Ett "trendigt" hem tycker jag oftast saknar personlighet och själ. Mitt hem kommer förmodligen bestå till 95% av loppis och returmarknads fynd och arvegods.
 
 
 
 
Älskar den blåa soffan och fotöljen på sista bilden! =) Mer av mina inspirationsbilder kan ni se här.