Publicerat: / Mode & Skönhet

Vår Jacka

Ja det är nog bara att inse, våren är här (mer eller mindre) och till våren behövs en vårjacka!
Jag lyckas aldrig hitta en snygg vår jacka.. Man vill ju ha en som är snygg, skön, inte alltför tunn men inte för varm heller. Det är väl kanske där det går fel, för många krav =)
 
Hursom, jag har hittat några snyggingar och jag märkte nu att de har alla samma stil bara olika färger *haha*
 
Jag är nog mest sugen på den längst upp till vänster även om djurmönstrat inte riktigt är min grej, men va f*n! =)
 
 
Gina Tricot, H&M
H&M
 

Publicerat: / Mode & Skönhet

Let's Bang

Känner att mitt hår är fruktansvärt tråkigt just nu. Samtidigt vet jag inte riktigt vad jag ska/vill göra med det..
Nu har jag inte färgat håret på länge så det håller på att bli ljusare. Funderar på om jag bara ska låta det va och kanske bara fräscha till färgen och va halvljus eller om jag ska bli mörk igen. Funderar också på om jag kanske ska klippa lugg. Vore kul att ha lite mer "frisyr" men jag vet inte om jag skulle passa i lugg. Jag har ju haft snedlugg förut och det funkade men nu är jag sugen på en rak lugg.
 
Stora problem jag dras med....  =)
 
Bilder från Pinterest

Publicerat: / Allmänt

Tillbaka Till Civilisationen

Idag har jag varit ute bland folket. Känns skönt!   Jag har varit personal shopper till mamma och jag måste säga att jag är j*kligt bra! =)   Varför är det så mycket lättare att hitta kläder till andra än till sig själv!?
 
Jaja.. Ikväll är det melodifestivalen, som hittils har sugit och jag tror inte det kommer förändras men jag ser det ändå. Jag ska baka hallonpavlova ikväll så det blir iallafall lite mys.
 
Imorgon ska jag fara och titta på hoppning, jag saknar hästarna som en tok (!) så jag kanske smyger ner till stallet och hälsar på =)
 
Så skönt att vara frisk!!