Publicerat: / Allmänt

Juldagen

 
Kan man vara bakfull fast man inte dricker?   Det känns så iallafall. Är helt slut idag! Har mest legat i soffan och latat mig men det tycker jag man får göra på juldagen. Ta igen sig lite =)
 
Hade en väldigt trevlig julafton med familjen. Blev monopol som vanligt och det blir lika livat varje gång och anklagelserna om att nån fuskar flyger hit och dit *haha*
Men det slutade bra. Jag vann ju =D
 
Jag hade inte önskat mig nått iår men ändå så fick jag lite julklappar. Bla:
 
  • Presentkort på Vero Moda och Kicks
  • Svarta Urbanears
Verkligen helt perfekta julklappar, jag är super nöjd!
 
 
Hur var er jul?
 
 
Det var snö ett litet tag sen regnade det bort....... Snälla kom tillbaka!
 
 
 

Publicerat: / Ridskola & Hästar

Back In The Saddle

 
 
Igår var jag äntligen tillbaka på ridskolan!  Sista lektionen på den här terminen.... Men det är bara tre veckors uppehåll tack och lov.
 
Jag har inte ridit "ordentligt" på 6 veckor tror jag. På medishästen är det ju bara skritt och ganska kravlös ridning så jag var nervös att jag skulle ha tappat allt =)
Men det gick bra. Vi lekte lekar, bla hela havet stormar. Läraren hade ställt ut koner på en stor volt och vi skulle trava runt på fyrkantsspåret. När läraren sa stopp skulle man göra halt vid en kon. Det var skitkul! Speciellt på slutet när det bara var några få koner kvar och det blev ett litet rejs om vem som skulle ta den =D
 
Jag red Malma. Har aldrig ridit henne förut. Hon var lite... vinglig och svårstyrd. Hon drog ner huvudet ganska ofta också vilket inte var så kul men det gick ändå bra.  Det hade varit kul att få rida nån av mina favoriter såhär sista lektionen men Malma duger fint hon också =)
 
 
Söta Malma som har världens mjukaste päls!
 
 
 

Publicerat: / Musik

Resolution

 
 
Mycket musik nu men jag var bara tvungen att lägga upp den här låten, den är så otroligt fantastisk.  
Jag har pratat förut om musik som man förlorar sig själv i, som man förälskar sig i. Det här är verkligen en sån låt.