Publicerat: / Ridskola & Hästar

Ridlektion #3

 
Igår blev uteritt. Vart lite besviken, jag vill ju helst ha ett ordentligt ridpass när jag är på ridskolan och rida ut gör jag ju varje gång med medryttarhästen..
Jaja, det var ändå väldigt kul för vi galloperade för första gången (på en uteritt) och det var så j*kla härligt!  Nu längtar jag verkligen tills jag kan börja trava och gallopera med G ute i skogen =D
 
Hade på mig mina nya ridbyxor och de var så sköna! Jag är ju van att rida med skodda ridbyxor så det kändes att man inte "satt fast" i sadeln på samma sätt men det ska nog inte vara nått problem, hoppas jag...  Vi får se hur det känns efter en "riktigt" lektion.
Men ja, de var jättesköna. Trots att de var tajta så kan jag röra mig utan problem och det är inga sömmar som skaver och de var svala.
Jag är jättenöjd! Synd att de inte fanns i fler färger =)
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Publicerat: / Ridskola & Hästar

Hööks

 
Idag öppnade Hööks i stan!! =D
 
De hade väldigt många fina erbjudanden! Jag köpte tex ett par ridbyxor för 120:-!!
De är perfekta! Beiga, oskodda och precis rätt höjd i midjan.  Fast jag tror jag ska prova en storlek större. De är ganska så tajta, jag vet ju inte hur mycket de kommer töjas ut men jag ska iallafall prova en större storlek och se hur det känns.
 
 
 
Lite rumpträning skulle inte skada.......
 
 
 
 
 
 
 

Publicerat: / Ridskola & Hästar

Hästen

 
 
Hej, hej!
 
Nyss hemkommen från stallet, känns j*kligt härligt att kunna säga det en tisdag =) , idag var andra dagen som vi red ut själva och det går jättebra!
Än så länge så skrittar vi bara, han har haft en skada som ska kollas upp innan vi börjar trava och gallopera, men jag tycker det känns ganska skönt att bara skritta och ta det lugnt såhär i början när man håller på att lära känna varann =)
 
Nått som inte är så kul är att man har sett björnar i området (!!!!!)  så jag är något spänd när vi rider ut i skogen..
Jag har till och med köpt en sk "björnbjällra", totalt onödigt eftersom jag ändå sitter och visslar som en tok men ja.. 
Idag kändes det dock bättre, inte lika spänd och jag tror att jag börjar inse att risken att stöta på en björn är ganska så liten (hoppas jag iallafall...). =/